Webdesign
Het maken van een website wordt vaak onderschat. Het is vaak méér dan dat men denkt. Het ontwerp moet één geheel zijn. Het is een verlengstuk van uw huisstijl en heeft een toegevoegde waarde voor uw bedrijf of instelling.

Een professionele website is meer dan alleen een goed ontwerp. Uw website moet aan diverse technische eisen voldoen, die zo belangrijk zijn voor de compatibiliteit en zoekmachines. U wilt toch dat uw website op elk moment, op elke computer waar dan ook ter wereld bekeken kan worden, zoals hij bedoeld is?

Informatie verzamelen
Door de juiste vragen te stellen, bekijken wij hoe uw website moet functioneren en vormgegeven moet worden. CombiVision® biedt oplossingen om uw doelstellingen te realiseren en uit te breiden. Met al deze informatie creëren wij een website die aan al uw verwachtingen voldoet, of deze nog overtreft.
Prijsberekening en akkoord
Op basis van de informatie die is verzameld in de persoonlijke gesprekken maken wij een prijsberekening. Zodra u akkoord gaat met onze offerte, kan worden begonnen met het bouwen van uw website.
Ontwikkeling en ontwerp
De derde stap is gericht op het ontwerpen van uw website. We beginnen schetsmatig en werken dit steeds verder uit tot een uiteindelijk ontwerp. CombiVision® legt het uiteindelijk resultaat aan u voor ter goedkeuring en voor suggesties. Hierna begint het programmeren.
Ontwikkeling en techniek
Het programmeren gebeurt volgens de nieuwste standaarden en technieken. Hierdoor zal uw website gegarandeerd volledig te bekijken zijn op de verschillende platforms, besturingssystemen (Windows, MacOS, Linux enz.), browsers (Internet Explorer, Mozilla, Opera enz.) en apparatuurinstellingen.
Test en oplevering
Na afronding van het ontwikkeltraject wordt uw website of applicatie gedurende een overeengekomen periode getest. In deze periode is het mogelijk om - waar nodig - wijzigingen aan te brengen. Na uw goedkeuring van het eindresultaat vindt oplevering van het project plaats.

 


Customers Intranet

Voor het klanten portaal dient u zich eerst in te loggen.Inloggen klanten portaal
 


Reseller Intranet

Voor het reseller portaal dient u zich eerst in te loggen.

Inloggen reseller portaal Directadmin

 

Bent u nog geen reseller ?

Heeft u een webdesign buro en wilt u uw klanten de volledige service bieden inclusief hosting ?
Word dan reseller van CombiVision®. Met concurrerende prijzen kunt u uw klanten een totaal pakket aanbieden onder uw eigen naam.

Onze helpdesk medewerkers leveren 24/7 support. Persoonlijk contact direct met de juiste mensen. Toegang tot onze servers met uw eigen account waar u uw hostingpakketten zelf kunt beheren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons : 06-45 888 003

 


Employees Intranet

Voor het medewerkers portaal dient u zich eerst in te loggen.Inloggen medewerkers portaal
 
This is Example One

Gerelateerd


Portfolio