Systeembeheer

Vanaf 2000 leveren de medewerkers van CombiVision® diensten op het gebied van netwerk en systeembeheer voor zowel kleine als middelgrote bedrijven.

De kern van ons werk is het installeren, beheren en onderhouden van netwerken, servers, pc’s en randapparatuur. CombiVision® heeft geïnvesteerd in de nieuwste technologieën om het beheer bedrijfszeker en betaalbaar te houden.

Zo monitoren wij de netwerken van onze klanten, controleren via scripts de updates/patches van zowel het besturingssysteem als de virusscanners. Ook systeemwaarschuwingen van dreigend falen van hardware (zoals harde schijven) wordt door ons opgemerkt en hierop volgt direct actie.

REMOTE

Remote netwerk- en systeem- beheer houdt in dat onze medewerker uw servers dagelijks / wekelijks / maandelijks op afstand beheert en controleert op calamiteiten. Hierbij kunt u denken aan controle van verschillende essentiële onderdelen die op uw server geïnstalleerd zijn. Deze verschillende onderdelen worden in het contract benoemd en kunnen uiteraard naar uw wensen worden aangepast.

Op het moment dat onze medewerker een probleem constateert, wordt gekeken of dit probleem remote opgelost kan worden. Kan dit niet dan wordt u van dit probleem op de hoogte gesteld en kan er eventueel een afspraak op locatie worden gemaakt (valt niet onder remote support contract).

Voor meer informatie over remote netwerk- en systeembeheer, kunt u contact opnemen via het contactformulier.

 


Customers Intranet

Voor het klanten portaal dient u zich eerst in te loggen.Inloggen klanten portaal
 


Reseller Intranet

Voor het reseller portaal dient u zich eerst in te loggen.

Inloggen reseller portaal Directadmin

 

Bent u nog geen reseller ?

Heeft u een webdesign buro en wilt u uw klanten de volledige service bieden inclusief hosting ?
Word dan reseller van CombiVision®. Met concurrerende prijzen kunt u uw klanten een totaal pakket aanbieden onder uw eigen naam.

Onze helpdesk medewerkers leveren 24/7 support. Persoonlijk contact direct met de juiste mensen. Toegang tot onze servers met uw eigen account waar u uw hostingpakketten zelf kunt beheren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons : 06-45 888 003

 


Employees Intranet

Voor het medewerkers portaal dient u zich eerst in te loggen.Inloggen medewerkers portaal
 
This is Example One

Gerelateerd